MENU

Premium bouwmachines

Als machinist werk je meestal een volle werkdag met je machine. Comfort en bedieningsgemak zijn dan belangrijke eisen die je aan je machine stelt. Als eigenaar van de machine weet je dat het machinepark je visitekaartje is. Dan is voor jou ook normaal dat je machines er netjes uitzien en zich het liefst ook nog eens onderscheiden van andere machines. 

Libacon Premium is een uitvoering waarin wij verder gaan met de machine dan de meeste anderen. Ook als het gaat om een tweedehands machines. We repareren de slijtdelen en zorgen dat de spelingen weer volgens fabrieksopgave zijn. We brengen de lak tiptop in orde en vervangen of wijzigen indien nodig de bestickering en striping van de machine.

Zowel bij gebruikte als nieuwe machines kunnen we de ramen warmte- en UV werend tinten voor meer comfort en veiligheid. En voor de premium uitstraling poetsen we de machine zodat deze zich onderscheidt tussen andere machines.

Libacon Premium Bouwmachines bv

Slijtdelen vervangen

Iedere machinist weet, als er teveel speling op de bewegende delen van de machine zit, dan is het niet fijn werken. Als een klant een premium uitvoering bij ons besteld, worden alle bewegende delen op overmatige speling gecontroleerd. Indien nodig worden de bussen en/of pennen vervangen. 

Andere slijtdelen zoals glijblokken, trillingsdempers, messen op de bakken, enz. worden vernieuwd als dit nodig. 

Op deze manier wordt de bediening van iedere machine veel comfortabeler voor de machinist. Bovendien bespaart het aanzienlijk op onderhoudskosten als de slijtdelen weer jarenlang mee kunnen. Dat geldt ook voor nevenschade door trilling en/of ontbreken van frictie of smeringsmateriaal.

Lak reparatie

Een goede toestand van de lak is een belangrijke voorwaarde voor een nette uitstraling van de machine. Koop je een premium machine, dan moet de lak goed zijn. Daarom zorgen we dat iedere machine in een premium uitvoering weer helemaal netjes in de verf zit.

Is er naast schade aan de lak ook andere schade, zoals deuken in het plaatwerk of verbogen onderdelen? We zorgen dan dat alle deuken gerepareerd en dat alle onderdelen weer recht worden. Indien nodig vervangen we plaatwerk/kappen/steunen voor nieuwe exemplaren in de goede kleur.

Bestickering/striping

Iedere machine krijgt vanaf de fabriek een bepaalde kleur en styling mee. Denk aan een bies over het plaatwerk of design elementen zoals stickers voor het design, maar ook voor merk en type aanduidingen. Bij een premium machine overleggen we met jou wat je wilt, namelijk de originele bestickering of gepersonaliseerd in je eigen huisstijl. 

In combinatie met de reclame die jij er op wilt, maken we een designvoorstel die je zelf kunt beoordelen. Bij akkoord zorgt Libacon voor de rest. Wel zo makkelijk dat je niet eens naar je reclame leverancier hoeft voor de bestickering. Wil je dat wel, dan werken we samen met de reclamebedrijven.

Blinderen/tinten

Werken in een cabine is fijn als het regent of als het vriest. Maar iedere zonnestraal zorgt voor warmteontwikkeling achter het glas. Dit kan verbranding van je huid veroorzaken en op de lange termijn schade door de blootstelling aan UV-straling. Daarnaast zorgen schitteringen door het zonlicht voor onveilige situaties.

Onze oplossing is het warmte- en UV werend tinten van de machineruiten. Je kunt daarbij zelf kiezen voor de tint die we toepassen, met bijbehorende lichtdoorlatendheid. Door het aanbrengen van de folie krijgt de machine ook nog eens een premium uitstraling.

Libacon Premium Bouwmachines Elst

Poetsen

Poetsen, dat is toch voor mensen met dure auto’s en het heeft geen zin om een bouwmachine te poetsen? Door een machine te poetsen wordt ten eerste de bovenste laag van de lak hersteld. Er komt meer glans en afhankelijk van het type lak komt er weer meer diepte in.

Maar door te poetsen is de lak ook beter beschermd als de machine vies wordt. Een goed gepoetste machine is veel eenvoudiger weer te reinigen. In veel grondsoorten zitten metalen en andere stoffen die de lak van machines kunnen aantasten. Denk ook aan zuren uit vloeistoffen en insectenresten. Een goed gepoetste lak beschermd tegen invreten en zorgt dat modder en andere vervuiling makkelijk van de machine wordt gespoeld. Dat is ook Libacon premium.

Hoe premium wil jij je machine hebben?

Neem contact op